• Milyen tartalmakat szeretnél látni.

FERTŐ-BAJNOKSÁG 2014 (ÖTTÓ Bajnokság)

Publikálta HUN 6
Kategória: Versenyek
júl 28th, 2014
4 hozzászólás
2121 Views

Eredmény:Fertő_tó_2014

Fertő Bajnokság 2014

Fertő Bajnokság 2014

Fertő-Bajnokság-2014-FVSZ-verkiírása

Fertobajnoksag-2014-eredmny

 

4 hozzászólás -ba “FERTŐ-BAJNOKSÁG 2014 (ÖTTÓ Bajnokság)”

 1. HUN 18 szerint:

  Először is köszönjük a szíves vendéglátást, jól éreztük magunkat!

  A Fertő Bajnokság kapcsán néhány észrevételt összegyűjtöttem a hétvégén.
  Szerencsésebb lenne, ha a pénteki napon a rendezők az ünnepélyes megnyitót este 6 órára tennék, mi előtte lefuthatnánk pár futamot, az előkelőségek pedig nem a tűző napon emelnék az esemény fényességét. Jó hogy van, és ilyen a megnyitó, még jobb lenne alkalmas időben.
  Szerencsésebb ha a rendező a free pumping feltételeinek meglétét ott mérné, ahol a versenyzők kezdik majd a bőszeles szakaszt, érdeklődve nézte mindenki, hogy 1-es B° szélben miért rántották fel a “pumpálhatunk” lobogót.

  Elfért volna még egy futam vasárnap a frissülő szélben, még ha alakítani kellett volna a pályát akkor is.
  Általánosságban jobb benyomást keltene, ha a rádiók működnének ( nem félvizen talákozva egyeztetünk), lenne tartalék súly, elem mittudoménből is még egy. (Nem kellett volna egy ötös szélben 1 órát várni, hátha elmúlik?).

  Tudom, hogy a körülmények adottak, és még hosszú út vezet a tökéletességig, de a WC-k száma egészen biztosan kevés ekkora mezőnyhöz.
  Sokan küzdöttek reggel azzal, hogy valahogy időben sorra kerüljenek.

 2. finnes szerint:

  Belátom, hogy van mit tökéletesedni, de engedj meg néhány apróságra felhívjam a figyelmed.
  – Sajnos a rádiókban nem a rendezőség trehánysága a hibás, mert a byc-ből hozott jóval komolyabb minőségű rádiók sem működtek itt-ott. De azt ne kérdezd, hogy miért.
  – Nem, nem fért volna bele egy ötödik futam. A pályát még percekig nem lehetett mozdítani még alul sem, a többi hajóosztály miatt. Én nem hiszek abba, hogy mindegy, csak legyen futam. Pláne utolsó, döntő futam ne legyen markánsan irreális szélben. Kb. másfél kreuzot félszeleztetek volna, ha nem módosítok……
  – Pontosítok, hogy azért ne nagyítsuk túl nagyra ezt a várakozási hibát. Mindösszesen 20 percet kellett várnotok. És volt tartalék súly, csak azt már egyszer elszórtuk és sajnos voltunk olyan rövidlátóak, hogy a tartalék tartalékjára már nem gondoltunk. Bocsánat.

  Ezt itt csak azért írom le, hogy azért a fél információk és pontatlan infók mellé lássátok a másik oldalt is. Egyébként meghajlok a versenyzői akarat és igények előtt.

 3. finnes szerint:

  Hozzáteszem, hogy a rajtot elvihettem volna balra, de az eddigi tapasztalatok alapján ez eszembe sem jutott. Itt valóban hibáztam.

 4. HUN 18 szerint:

  Beló,
  Köszi, hogy írtál!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .