• Milyen tartalmakat szeretnél látni.

1. MVM edzés Agárdon

Publikálta Márton Beliczay
Kategória: Edzések
márc 24th, 2014
O hozzászólás
1566 Views

Március 22-23-án megtartottuk az első MVM SE által támogatott edzést, amire a szezon elejéhez képest egész sokan ellátogattak, bár azért volt még hely a tavon…

Szombaton az erősebb szélben 9, míg vasárnap 15 Finn kergetőzött a Velencei-tavon.

Első nap a manőverek begyakorlása és néhány hosszabb menet volt a program, míg vasárnap a nagyobb létszám és a nagy tudásbeli különbségek miatt csak rövid, 10-15 perces futamok és rajtok gyakorlása volt az edzés témája.

A következő edzés helyszínét Agárdra tettük Április 12-13-ára, tehát Április 11-én nem lesz hivatalos edzés.

A Május Elseje-i hosszú hétvégére került a három napos edzés, aminek el kéne dönteni, hogy mik legyenek az edzésnapjai. Csütörtöktől szombatig, vagy Péntektől vasárnapig?  A döntés meghozatalához létrehoztam egy doodle szavazást. Kérlek jelezzétek, hogy melyik napokon értek rá. Amelyik napra több ember összegyűlik, azon a napon lesz az edzés.

http://doodle.com/aaihgxxiuxbm8m23#table

Kérek mindenkit, hogy mindenképp jelezze a fenti táblázatban, hogyha részt szeretne venni az edzésen, hogy pontosabban össze lehessen állítani az edzésprogramot. Jó lenne, ha ez legkésőbb a Tavaszi Bajnokságig megtörténne Április 27-ig.

Addig is ne feledjétek az első két Agárdi versenyt a következő két hétvégén!

IMG_20140322_142634

IMG_20140323_132843

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .