• Milyen tartalmakat szeretnél látni.

EXPERTFPS VITORLÁS KUPA 2023

Publikálta HUN 6
Kategória: 4 (ex 5) Tó Verseny
jún 27th, 2023
O hozzászólás
724 Views

Képek Vasárnapról

Kedves barátaink!

2023. július első hétvégéjén (07.01.-07.02) az idei Expert – fps Vitorlás Kupa -n nem csak csordultig telt ivóvíz minőségű hatalmas vízfelülettel várunk benneteket.

Már a pénteken érkezők is helyben, frissen készült vacsora mellett tudják levezetni az ide út fáradalmait. Pityókás lángosokkal, kézműves burgerekkel, streetfood ételekkel. https://www.facebook.com/pityokaslangos/

Szombat és vasárnap reggel büféreggeli lehetőség szintén helyben, azaz a verseny helyszínén, valamint szombat délelőttől finom kávék és hűtött üdítők mellett a Fekete Péter Manufaktúra is jelen lesz söreivel, csapon és palackozva is! https://www.facebook.com/FeketePeterManufaktura

Szombaton, a futamok után minden versenyzőt megvendégelünk egy jó tányér “Fonyi betyárlevessel” (gazdagon sertés hússal, füstölt csülökkel, zöldség, burgonya, füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, tortelinivel (töltött tészta)) Emellett persze a teljes étel és italkínálat egész hétvégén elérhető lesz, korábbi évektől eltérően nem csak a versenyzők és a rendezők, hanem vendégeink és az érdeklődő látogatók számára is.

Fontos, hogy nem csak a “húsimádók” lakhatnak jól, vega és vegán ételek is lesznek a kínálatban!

Nagyon várunk benneteket és várjuk visszajelzéseiteket a részvételt illetően – mellyel a szervezést nagyban megkönnyítitek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .