• Milyen tartalmakat szeretnél látni.

Elkészültünk! – Akarsz cikket írni? – Így kell

Publikálta belo
Kategória: Egyéb
febr 3rd, 2014
O hozzászólás
2231 Views

Örömmel jelenhetem, hogy működésre kész az oldal és szeretnélek bevezetni a hírek feltöltésének módjába. Jelenleg folyamatosan rakjuk át az anyagokat a régi oldalról, de ez nem befolyásolja az itteni működést. A különböző versenyekre való nevezési lehetőségeket később fogjuk élesíteni.

Tehát

 

Kattintsatok a http://finnclass.hu/wp-login.php?action=register linkre és regisztráljatok az oldalra.

Majd miután megérkezett a jelszavatok a megadott emailetekre, a felkínált oldalon lépjetek be.

Töltsétek ki az adatlapotokat. Itt van lehetőségetek jelszót is változtatni.

Aki regisztrál, az Author vagyis Szerző jogosultságot fog kapni, vagyis szabadon adhat hozzá cikket az oldalhoz. Ez a teszt időszakban így lesz, késöbb majd a spammerek miatt levélben kell ezt a jogosultságot kérni.

finn01

A piros ponttal jelölt menüre kattintva az alábbi oldalra jutsz:

finn03

Itt megadhatjátok a cikk címét, megírhatjátok a cikket, illetve képet tölthettek fel hozzá. Az ” Add Media” gomb megnyomásával vagy már meglévő képet adhattok a cikkhez, vagy feltölthettek saját magatok is képet.

finn05

Az oldal kétnyelvűsége a fenti ablakban állítható. Amennyiben a plusz jelet megnyomjátok, akkor nyit egy új cikket, ahová az angol verzióját lehet megcsinálni. Itt mindent ugyan úgy kell csinálni. Természetesen nem kötelező csak ha valami angol nyelven is közölni szeretnétek. Ez fordítva is igaz. (Angol cikk magyarítás)

finn07

A cikket kategóriába kell helyezni. Ha nem találsz megfelelő kategóriát akkor a “Nem kategórizált” mellé kell pipát rakni, késöbb bekategórizáljuk.

finn06

A fenti kép azt mutatja, hogy hogyan tudjuk megjelentetni a cikket. Amennyiben a felső linket “Draft” módba hagyjuk, addig nem látszik mások számára a cikk. Amikor elkészülsz vele, akkor át tudod “Public” módba állítani. A “preview” gombbal bármilyen állapotban meg is tudjátok nézni anélkül, hogy más is lássa.

finn08

A fenti mező arra szolgál, hogy a későbbi kereséshez olyan szavakat adjunk meg, ami elősegíti a cikk megtalálását.

Ha mindent jól csináltatok akkor a “publish” gomb megnyomásával publikálhatjátok az oldalon a cikket.

Röviden erre van szükség, ha létre akarsz hozni egy cikket.  Ha valamiben elakadtatok, kérdésetek van az oldallal kapcsolatban vagy valami nem tiszta,  akkor hívjatok bátran a 06 30 9724887 számon vagy írjatok a pbeliczay@sailing.hu emailre.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .